Note and remember

Note and remember
that the ones before you are not quite what they suppose to be.

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare in societatea de astazi are mai multe masti, care le alege in functie de persoanele care sunt de fata. Unele persoane isi aseaza mastile pentru a face impresii, unele pentru a se proteja...dar fata de prietenii buni, in mod normal iti dai silinta sa fi tu insati. Partea nasoala este cand esti alaturi de prietenii vechi (aici ma refer la multi ani de zile) si incepi sa devi ipocrit. Ganditi-va ca la varsta la care suntem, partenerele/partenerii care ii avem sunt inca ceva sigur. Acuma se construiesc relatiile si se incearca daca sunt bune. Ei, in ceea ce-i priveste pe prieteni, pe ei deja ar trebui sa-i cunosti si sa sti cata incredere poti sa le oferi si ce fel de persoane sunt. Fata de ei zic eu ca ai mai multe obligatii de bun simt si nu numai. Orice se intampla rau in viata, deobicei la prieteni apelezi, nu la familie. Aveti griji de prieteni ca de voi si macar fiti cinstiti cu ei, ca supararea intre prieteni e mica si e temporara...dar relatia de prietenie poate fi vesnica!

    RăspundețiȘtergere
  3. Speedy, speedy...aveam o vaga impresie cine esti speedy, ha ha! Si am avut dreptate! Mda...prietenia adevarata este greu de obtinut, dar si cand te-ai intalnit si te-ai "imprietenit" cu ea...este ceva minunat!

    Alex, reusita poza, ca intotdeauna! Am senzatia ca in intuneric se ascunde un scriitor, in cautarea inspiratiei!

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e genul meu de poza ...poza in care interpretabilul ramane la latitudinea privitorului ... a arta simpla si libera. imi place mult! congrats.

    RăspundețiȘtergere